True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

15-02-2023
Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: een bijzondere uitzending van Jinek, de rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne Hazes en Noa vertelt over Ajax-Union.



The Rookie Feds
The Rookie Feds

Terwijl Simone en Carter in het Angeles National Forest een vermiste wetenschapper zoeken, ontdekken ze het plan van een terrorist die radioactieve bommen wil laten ontploffen in de stad. Ondertussen gebruikt Brendon zijn eigen profileringstechniek om het perfecte verjaardagscadeau voor Laura te vinden.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Carla woont met haar dochter Luna op een woonboot in Rotterdam. Haar oudste dochter Mitzi (22) woont op zichzelf. Zes jaar geleden overleed de man van Carla en dat heeft de band tussen Carla en haar dochters nog sterker gemaakt. Ze zijn creatief en houden van een gezellige chaos in huis, hun woonboot staat dan ook vol met mooie, kleurrijke spulletjes. De grote hobby van Carla is spullen verkopen op rommelmarkten, maar inmiddels lijkt die hobby de overhand te nemen in de woonboot. Ook de kelder, die net zo groot is als de boot zelf, ligt dan ook afgeladen vol. Afscheid van al deze spullen nemen vindt Carla moeilijk. Zo moeilijk dat ze het Eefje en Viktor, tijdens het ontspullen in de loods zo goed als onmogelijk maakt. Het is dan ook nog maar de vraag of het ze lukt om van deze woonboot weer een gezellige, maar georganiseerde chaos te maken.



The Rookie
The Rookie

John Nolan en Celina zijn getuige van een schietpartij, maar ontdekken dat het slachtoffer al eerder is overleden en besluiten dit verder te onderzoeken. Bailey voelt dat haar wereld op kop is gezet door het aanzoek en Nolan vraagt zich af wat hij kan doen om haar gerust te stellen. Lopez en Harper schakelen de hulp van Lucy in om een bendegerelateerde moord op een winkelier te onderzoeken.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Tessa en Nick zijn allebei een tikkeltje nerveus. En door die spanning maakt Tessa direct een beginnersfout waar ze al bang voor was. De date van Dennis en Lisa is er één vol gemengde gevoelens.