True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

01-03-2023
Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Pieter Cobelens bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de Nederlandse songfestivalinzending, de spectaculaire bekerzege van Spakenburg en de oorlog in Oekraïne.



The Rookie Feds
The Rookie Feds

Er zijn twijfels over Garza's ware aard, als hij tegen de beschuldigingen ingaat dat hij een mol was. Simone en het team ontwikkelen hun eigen geheime operatie om hun baas bij te staan.



Steenrijk, Straatarm België
Steenrijk, straatarm België

In de familie Mallants uit Lommel runt moeder Elly een imposante interieurzaak en vader Kristof verkoopt Spaans vastgoed vanuit hun poolhouse. Ook zonen Andres en Thibeau staan aan het begin van een veelbelovende ondernemerscarrière. Het gezin wisselt drie dagen van leven, huis en budget met de familie Lenaerts uit Koersel, die rondkomt met een budget van slechts 38 euro. Alleenstaande moeder Katia en haar kinderen Emily en Tariq krijgen maar liefst 1125 euro om te spenderen aan funshoppen, etentjes en ritjes met de Porsche.



The Rookie
The Rookie

Agent John Nolan en het team onderzoeken de plotse dood van een verdachte in politiehechtenis. Hun zoektocht brengt een gevoelig detail aan het licht dat de carrière van agent Celina Juarez in gevaar kan brengen. Brigadier Gray en zijn vrouw Luna gaan naar New York om hun dochter Dominique te bezoeken. Maar ze ontdekken dat ze de avond ervoor niet is thuisgekomen.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

In Oegstgeest wonen Marlies en Jeroen samen met hun kinderen in een groot, statig huis. Tegen alle verwachtingen in is het in dit chique huis een grote bende. Marlies doet er alles aan, waaronder vakantiedagen opnemen, om een leuk opgeruimd huis te creëren voor haar gezin. Jeroen ziet de rommel daarentegen niet en heeft minder zorgen, wat bij Marlies voor frustratie en machteloosheid zorgt. In de loods komen Eefje en Viktor tot ontdekking dat zowel Jeroen als Marlies een beetje koopziek zijn. En dat niet zij, maar de kinderen bepalen hoe hun dag eruitziet: hectisch. Viktor en zijn dreamteam doen er alles aan om structuur en rust te creëren bij dit gezin en in hun huis, zodat iedereen kan ervaren hoe fijn rust, reinheid en regelmaat kan zijn.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Joke neemt Cor op sleeptouw in de wereld vol culinaire hoogstandjes. En ook op het persoonlijke vlak voelt het allemaal nog wat onwennig. Bij Jessica en Davey voelt het meteen vertrouwd genoeg voor een serieus gesprek. Dit is voor Jessica de eerste keer dat ze date en beter had ze het niet kunnen treffen.