True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

09-01-2024
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 9 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 9 januari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Chicago Fire
Chicago Fire

Een video van Casey tijdens een reddingsactie gaat viraal, waar hij zich ongemakkelijk bij voelt. Mouch zet een kleine gratis bibliotheek op bij Firehouse 51 en Hermann overtreedt het protocol.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Sander de Kramer en Abdelkader Benali over de vertrekkende Ahmed Aboutaleb. * Jillert Anema, Marijke Groenewoud en Helga van Leur over de eerste marathon op natuurijs. * Wim Voermans en Thomas van Groningen over het formatieproces. * Cocky Drost en Jim van Os geven een inkijkje in hun praktijk.



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Allisons echtgenoot, Chuck, is betrokken bij fraude van een loterij van de ijshockeybaan die hij beheert. Lyle wordt verliefd op de vrouw die is ingehuurd om Chucks financiën te onderzoeken.



That's My Jam
That's My Jam: Afl. 5

De host neemt vier BN'ers mee. In teams van twee doen ze onder begeleiding van een liveband muzikale spellen. Hits herkennen, vragen beantwoorden, artiesten omschrijven en instrumenten bespelen. De gasten moeten ook zelf zingen. Een draai aan het rad bepaalt wat er gezongen wordt en op welke manier.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Landelijk protest in Duitsland. Boeren en vrachtwagenchauffeurs in Duitsland protesteren tegen bezuinigingsplannen van de regering. Sommige steden zijn volgens de politie onbereikbaar door wegblokkades. We zijn in Flechum, niet ver van de Nederlandse grens bij Emmen. Te gast is Hanco Jürgens van het Duitsland Instituut. * Is X vooral een haatplatform? KRO-NCRV stopt per direct met X als communicatiekanaal vanwege 'de aanhoudende, veelal anonieme, haatdragende en ronduit racistische uitingen die op X worden gedaan'. Akwasi, oprichter van Omroep Zwart, stopt ook met X. Te gast is Joey Scheufler, social media-expert.



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 1

Jeffrey (35) heeft uitgezaaide darmkanker, maar is desondanks een fanatieke coach van VV Asperen. Zoë (27) heeft uitgezaaide botkanker en gelooft in leven na de dood. Ze gaat in gesprek met een medium die voorspelt hoe haar volgende leven eruit zal zien. Jegor (31) is bang dat zijn hersentumor groeit na een epileptische aanval. In het ziekenhuis krijgt hij de uitslag van een belangrijke MRI-scan. Eva (23) heeft longkanker, maar is vastberaden haar studie af te maken. Met haar familie en vrienden viert ze dat ze een jaar na de diagnose nog leeft, tegen de verwachting van de artsen in.





Urk!
Urk!

Teun bruist van de ideeën en doet er alles aan om Ap te overtuigen. Mathilde is op zoek naar een knappe donor. Greetje staat doodsangsten uit als ze het dak op moet.



Love Raft
Love Raft: Tien vrijgezellen zijn voorafgaand aan het programma aan elkaar gematcht door professiona

Tien vrijgezellen ontmoeten elkaar in Zweden. Daarna horen ze aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. De groep ontmoet elkaar hierna om te zien of de juiste matches zijn gemaakt of dat de vrijgezellen besluiten met een ander verder te gaan.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Rail away
Rail Away: Afl. 5

Door de vallei van de rivier de Doubs in de Franse Jura gaat de treinlijn die van grote historische betekenis was en is: de klokkenmakerslijn, de Ligne des Horlogers. De spoorroute is 75 kilometer lang. De hele treinrit duurt ruim anderhalf uur en eindigt in het Zwitserse La Chaux-de-Fonds. In de jaren daarvoor waren er de nodige verdragen getekend om de spoorverbinding tussen de twee landen mogelijk te maken. De trein passeert het plaatsje Gilley in het grondgebied van de onafhankelijke Republiek van de Saugeais. Deze micronatie wordt door geen enkel ander land erkend, maar het heeft wel een eigen hoofdstad, vlag, volkslied en president.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 6

In Rotterdam woont Isabelle met haar vriend en zoontje in een bovenwoning, voor hen een oase van rust. In haar ton sur ton-interieur gebruikt ze veel natuurlijke materialen. * Chef-kok Sharon maakt orzo met een salade van courgetteslierten en pesto. * In de winter lijkt de natuur tot stilstand te komen, maar als je goed kijkt bloeit er altijd nog iets. Plantenonderzoeker Stef van Walsum gaat in de Bemmelse Waard op zoek naar de wilde winterbloeiers. * Duurzame lifestyle-expert Marieke is in Haarlemmermeer bij twee boeren die hun boerenbedrijf radicaal hebben omgegooid. Van een aardappelveld naar het nieuwe duurzame goud: olifantsgras.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 7

Het is feest in Bodegraven want Maarten en Gerdien Blom zijn vandaag vijftien jaar getrouwd. En voor de gelegenheid mag de trouwjurk van Gerdien weer eens uit de mottenballen. In Amsterdam staat vader Iven Cudogham er dit weekend helemaal alleen voor. Moeder Cynthia en dochters Lois en Pixie-Lien zijn namelijk een nachtje naar Antwerpen. Om zijn meiden te verrassen, besluiten Iven en de kleintjes wat klusjes in huis op te pakken. En bij de familie Wildeman wordt stiefvader Lukas in het zonnetje gezet. Nadat hij thuiskomt van zijn zoveelste vroege shift in de rijstfabriek, wacht zijn gezin hem op met een mooie verrassing.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Appie vond Willem leuk op tv en dus zitten ze nu samen in ons appartement. Dat klinkt allemaal goed maar na een paar uurtjes begint Appie toch te twijfelen. Peter en Wilbert moeten eerst nog maar eens zien of ze aan elkaars verwachtingen voldoen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4714

Nederland wordt voor een groot deel omgeven door water. Vijf van de twaalf provincies, van Zeeland tot aan Groningen en de Waddeneilanden, grenzen aan de Noordzee, de zee waarvan het Nederlandse deel groter is dan Nederland zelf. Hoe goed kennen we 's lands grootste natuurgebied? Tirsa duikt in de Noordzee en voelt direct hoe k-k-k-koud Noordzeewater is. Hoe komt dat? En waarom is het water veel troebeler dan dat van veel andere zeeën? Bij Ecomare op Texel ziet ze welke honderden planten- en dierensoorten er in de Noordzee (over)leven. Varkentje Rund gaat ook de Noordzee op.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Waar zee land kust vaart Fré mee met het pontje van Kortgene naar Wolphaartsdijk. In Ons Dorp kijken we terug op de bloemententoonstelling van 1962. Iedereen in het dorp helpt mee om de bollen op het juiste moment in bloei te krijgen.



De Faker
De Faker: Afl. 2

Soy Kroon gaat namens de musicalsterren langs bij de familie Jeurissen in het zuiden van het land. Weet Soy vanuit Oirsbeek een puntje te scoren voor Team Paars?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 7

Roken wordt in 2024 verder ontmoedigd, werkt dat? * Formatie gaat weer van start * Hoe Oekraïne vecht tegen blackouts, terwijl de raketten blijven vallen * De gaskraan in Groningen toch weer op waakvlam



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 6

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Als Romy bij Damiana thuiskomt, blijkt haar moeder non stop op haar telefoon te zitten.

Als Romy bij Damiana thuiskomt, blijkt haar moeder non-stop op haar telefoon te zitten. Romy probeert Damiana duidelijk te maken dat dit niet normaal is.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk je inruilt voor een ander? Acteurs Stefan de Walle en Eva van der Gucht proberen antwoord te geven op die vraag: ze spelen samen in de de tragikomische voorstelling Herman. * De carrière van Emma Kok zit in een stroomversnelling, mede door haar optreden tijdens de concerten van André Rieu. Ze komt bij ons optreden. * Oeke Hoogendijk laat in de documentaire 'De Vereniging Rembrandt: een uitzonderlijk jaar' zien dat het niet een vanzelfsprekendheid is dat de Nederlandse musea volhangen met topkunst van Nederlandse schilders.





Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



De Smurfen
De Smurfen willen de zieke Gargamel helpen en gaan samen met Doktersmurf naar hem toe.

De Smurfen willen de zieke Gargamel helpen en gaan samen met Doktersmurf naar hem toe. Het enige probleem is dat Doktersmurf nog nooit mensen heeft behandeld!



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 2

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens, hoofdsocioloog Centraal Bureau voor de Statistiek Tanja Traag en Amerikadeskundige Raymond Mens. Met hen hebben we het over de grote techbeurs in Las Vegas, over 125 jaar CBS en over de Amerikaanse verkiezingen.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 84

Postbode Bert brengt de reclame rond, maar zit Fenna daar wel op te wachten? Matyas vertelt hoe dieren zich aanpassen aan het leven in de stad, Fenna laat zien hoe je van een vuilniszak een tropisch rokje kan knutselen en kok Pierre weet zelfs van schillen nog iets lekkers te maken. Buurvrouw Noël weet eindelijk wat ze worden wil: vuilnisvrouw.



Op de planken
Op de planken: Afl. 34

Nic Bruckman werkte een tijdje als gevangenisbewaarder in de grootste gevangenis van London. Zijn ervaringen vormen de basis voor de voorstelling 'Vast', van theatercollectief Nineties. Acteur Yannick Noomen speelt de cipier. Zijn monoloog, onder regie van Anne Maike Mertens, laat zien hoe complex de dynamiek kan zijn tussen bewaarder en gevangene.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 8

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.