True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

24-01-2024
Therapie
Therapie: Afl. 4

Jeroen heeft een misbruikverleden en zoekt onder begeleiding van Cocky meer verbinding met zijn vrouw Hilde. Charlies moeder zorgde door haar alcoholisme nooit goed voor haar dochter en stierf voordat Charlie boos op haar kon worden. Helen helpt haar verder te komen. Levy stelt het geduld van Jim op de proef. Hij zwijgt lang bij lastige vragen, om een psychose te voorkomen. Stefan Groothuis werd tijdens zijn topsportcarrière depressief. Hij werd niet bekeken als mens maar afgerekend op zijn presteren. Door therapie is hij niet meer zo uit het veld geslagen.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Feyenoord - PSV

27m ago - De samenvatting van de achtste finale in de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en PSV.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Aris Prins, Evianne van der Kruk, Andrea Schouw-Naphegyi en Enny Smit over het medicijntekort. * Mariëtte Hamer over seksueel grensoverschrijdend gedrag op universiteiten en hogescholen. * Simone Tukker en Roberta Enschede over de Amerikaanse voorverkiezingen. * Bram en Fimme Bakker over hun voorstelling Ben je bezopen?



De Wereld in Ter Apel
De Wereld in Ter Apel: Afl. 3

Een Colombiaanse man vertelt aan de vreemdelingenpolitie AVIM waarom hij asiel aanvraagt aan Nederland. In juli valt het kabinet over migratie terwijl de drukte in Ter Apel toeneemt. Door een gebrek aan opvangplekken in het land stokt de doorstroom en raakt de opvang op het terrein overvol. Elke avond is het spannend of er voldoende plek is en proberen medewerkers te voorkomen dat asielzoekers op de vloer van de wachtkamer moeten slapen. Een Poolse activiste spreekt op de grens met Afghaanse migranten, die vertellen dat ze door Poolse agenten op illegale wijze zijn teruggestuurd naar Belarus.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 3

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 8 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 januari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Almere City FC - Fortuna Sittard

18m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Eredivisie tussen Almere City FC en Fortuna Sittard.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Grondeigenaren hebben het steeds vaker aan de stok met netbeheerder Tennet. Tennet werkt de komende jaren op honderden plekken in Nederland aan de uitbreiding van het hoogspanningsnet. * Het onderwijs kampt nog altijd met een groot lerarentekort. Sterker: het tekort neemt toe. Het kabinet zei onlangs dat de onderwijssector zal moeten leren omgaan met de aanhoudende tekorten. Te gast: socioloog Thijs Bol. * De provincie Gelderland mag toch met verf schieten op een wolf die probleemgedrag vertoont. Dat zegt de rechter.



DNA Onbekend
DNA Onbekend: Familiegeheimen en de ontrafeling hiervan door DNA-onderzoek staan centraal.

Louvenson werd op driejarige leeftijd geadopteerd vanuit Haïti. Na een jarenlange zoektocht vermoedt hij nu dat hij zijn biologische moeder, broer en zus gevonden heeft. Toch blijft er twijfel. Zijn ze wel echt familie? Petra groeide op met een vader, moeder en grote broer. Haar ouders hadden een wat vrije seksuele moraal en haar vader vertelde haar regelmatig dat hij dacht dat hij niet haar biologische vader is. Petra is op zoek naar antwoorden. Is deze man wel echt haar vader en delen zij en haar broer dezelfde vader?



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 3

Op hout geschilderde Egyptische mummieportretten werden na het inwikkelen van de overledene op het gezichtsgedeelte bevestigd. Tegenwoordig worden ze gezien als de vroegst bekende, realistisch geschilderde portretkunst. Maar wie waren de geportretteerden? Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer zoekt het uit op de tentoonstelling in het Allard Pierson Museum.







Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

De Belgische Mattheus en Deborah maakten hun opwachting in verschillende realityseries als 'Ex on the Beach' en 'Love Island' en zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Naast het influencen heeft Mattheus van zijn passie voor sport zijn werk gemaakt. Deborah runt een eigen modelabel DBRH. Alles uit het leven halen is de lijfspreuk van het duo. Niet in de laatste plaats omdat Deborah een paar jaar geleden een vervelende diagnose kreeg. Het leven van alleenstaande moeder Danny is een bumpy road. Ze komt in de schuldsanering terecht en wordt niet veel later opgenomen met hartritmestoornissen. Inmiddels is Danny schuldenvrij, maar dat neemt niet weg dat ze met haar tienerzoon moet rondkomen van weinig. Door de benarde financiële situatie kan er in huize Van Hoof veel niet.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 2

Hoe verover je een plek in de Nederlandse samenleving? Wanneer ben je hier echt thuis? En welke rol spelen je ouders en afkomst hierbij? Dit zijn de vragen waar de succesvolle theatermaker Sadettin Kirmiziyüz (1982) al meer dan een decennia lang zeer persoonlijke voorstellingen over maakt. Regisseur Mijke de Jong geeft een inkijk in zijn creatieve geest via de ogen van zijn familieleden. De documentaire geeft een beeld van identiteit, familie en migratie in het Nederland van nu.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 17

Een 'verborgen parel in het bos' in neoclassicistische stijl, midden in de Achterhoek. Dat is Huis Verwolde Laren, een edelmanshuis uit de 18e eeuw. Architectuurhistoricus Valentijn duikt in de geschiedenis van het huis en zijn bewoners. * Chef-kok Rosah gaat op bezoek bij de schapenboerderij van de familie Van Assen, een echt familiebedrijf waar ze onder andere de van oorsprong Cypriotische kaas halloumi maken. * Vogelaar en ecoloog Camilla is bij collega Hanne Tersmette, die een grote bostuin heeft die ze zo vogelvriendelijk mogelijk maakt. Eind januari is de jaarlijkse tuinvogeltelling en daar doen Hanne en Camilla altijd aan mee.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 8

Alleenstaande moeder Tatiana stort zich in een nieuw avontuur: ze start een nieuw bedrijfje. Op de dag dat ze officieel tekent voor het openen van haar bv neemt ze Charity mee. Voor Mieke en Nick breekt een spannende tijd aan: de drieling mag mee naar huis. De meisjes van Kevin en Nicole zijn al bijna vier jaar. Tijd voor een bezoek aan het consultatiebureau. Nu de drieling van Carlo en Fahishta een half jaar oud is, zijn ze samen op zoek naar balans in het huishouden, hun relatie en hun vrije tijd. Daarnaast moet Fahistha met haar hand over haar moederhart strijken: volgens culturele traditie is het tijd voor oorbelletjes bij Naila.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 24

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Regina en Rick weten even niet wat ze moeten zeggen wanneer ze elkaar voor het eerst zien. Dennis haalt echt alles uit de kast en de koelkast om Lisa te overtuigen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4709

Mensen zijn gek op verzamelen: voetbalplaatjes, stenen, schelpen, wc-rollen, pennen. Maar waarom?! Eva gaat langs bij het oudste museum van Nederland: Teylers Museum. Historicus Bert van de Roemer legt uit om welke redenen mensen vroeger voorwerpen verzamelden. Broers Perre en Jelle laten Eva hun collecties zien en gaan samen op zoek naar nieuwe vondsten. Ard en Fjodor proberen een zo leuk mogelijke verzameling te vinden.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Van Rossem vertelt gaat Maarten op zoek naar de oorsprong van boerenleenbanken. Toen boeren en tuinders wilden moderniseren, maar lastig aan geld konden komen, werden deze boerenleenbanken ingevoerd. Bij De Fietsclub ontdekken we tijdens een tocht door Twente hoe relaxed de ligfiets is, behalve als je moet keren op de weg.



De Faker
De Faker: Afl. 13

Rachel Rosier reist af naar Delft om de Faker te ontmaskeren bij de familie Toetenel. Lukt het haar of loopt Rachel een (Delfst) blauwtje?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 20

Regeling postcovidpatiënten onder de maat * BOA's slaan alarm, stroperij neemt toe * Vragen we te veel van ons stroomnet? * Kroongetuige Nabil B. gaf gewelddadige opdracht vanuit cel



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 17

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Moeder Lil’ Kleine belt na docu: ‘Wij gaan afspreken’ & Okkie wil Dennis Schouten pakke

Deze week kwam de documentaire over Lil' Kleine uit. Jan Roos heeft zich er vreselijk aan gestoord. Dennis Schouten belt de moeder van Lil Kleine voor haar reactie. Okkie is boos en wil Dennis pakken. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Democratie en vrijheid - Een gesprek tussen Tom van Lamoen en Chadi Akdah

Waarborgt democratie vrijheid? Tom en Chadi praten over verschillende systemen en wat daar aan de grondslag van ligt. Vooral ook het monetaire systeem en een kijk op een systeem gebaseerd op vrijwilligheid komen aan bod. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Brugklas
Brugklas: Meike wordt voor het eerst ongesteld. Helaas wordt dit bijzondere moment verstoord door me

Meike wordt voor het eerst ongesteld. Helaas wordt dit bijzondere moment verstoord door mevrouw Soares, die denkt dat Meike het als smoes gebruikt.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 18 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 januari, 17:49 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Vita Cleo
LOUIS KRIJGT TANDJES & NIEUWE MAKE-UP HACK | VITA CLEO VLOG #151

In deze video ontdek ik een make up hack, krijgt Louis tandjes en ga ik naar de gym! Greenchef kortingscode: CHEFVITA Link: Klik hier deze video zit een betaalde samenwerking met Greenchef. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Omgaan met oordeel & negatieve reacties | Podcast #8 Van Struikelen tot Succes

Omgaan met oordeel & negatieve reacties. Als je dit jaar echt wilt groeien, dingen wilt veranderen aan jezelf: dan wil je deze aflevering kijken! In aflevering 8 van Van Struikelen tot Succes hebben we het over datgene wat ons allemaal massaal tegenhoudt: oordeel. Oordeel van jezelf, het oordeel van anderen, en hoe jou dit onbewust saboteert en klein houdt. We delen hoe het oordeel van anderen ons heeft tegengehouden en welke mindset tips wij hebben gebruikt om door te blijven gaan. En waarom triggers je grootste blessing zijn. *Club Up! meld je hier aan voor de wachtlijst: Klik hier afleveringen Van Struikelen tot Succes** #6 Buiten koud, binnen goud: ons recept voor een positieve mindset: Klik hier Doelen: wat maak je dit jaar nog af? Klik hier Jezelf klein houden, comfort zones & een andere identiteit Klik hier is onze podcast ‘Van Struikelen tot Succes’ met Sanny en Jorg. Luister mee terwijl we praten over onze inzichten en ervaringen over relaties, mindset, opvoeden, werk, gezondheid, spiritualiteit en meer. Suggesties, vragen of feedback? Laat het ons weten op sanny@sanny.nu Sanny zoekt Geluk, mindset, tutorial, how to, podcast, triggers, tips, oordeel



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Chantal Janzen en Jan Smit nemen het publiek mee op een muzikale reis naar onze oosterburen tijdens het Festival der Liebe in Rotterdam Ahoy. * De laatste donderdag van januari is het gedichtendag in Nederland en Vlaanderen én is het de start van de Poëzieweek. We praten met columnist en dichter Ellen Deckwitz. * In 2021 duikt er in Europa een jonge walrus op. Het dier kreeg al snel de bijnaam Wally. Irwan Droog raakte geïntrigeerd door Wally en schreef het boek Wally en Wij. * Prinses Laurentien leest tijdens het Nationale Voorleesontbijt voor bij een kinderopvang in Diemen en trapt daarmee De Nationale Voorleesdagen af.



SLAM!
SLAM!: Wie doet dit OOK? 😳 #slam #mensenmening #shorts

Patrick gaat vandaag in Utrecht de mensenmening polsen over Dry-January. Verwachten mensen dit vol te houden, en hoe leuk is stappen eigenlijk zonder drank? De jury mag natuurlijk gaan raden wat de mensen antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Daniël: Klik hier Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life





SLAM!
SLAM!: This track NEVER MISSES 💫 #heutenacht #maddix @maddixmusic #djset #shorts #remix

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Maddix in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Mistige dag | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Mistige dag Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: Klik hier Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



OnsOranje
OnsOranje: 'I'm going to regret this' 🤣 | 📩 𝗙𝗔𝗡 𝗤𝗨𝗘𝗦𝗧𝗜𝗢𝗡𝗦 ⁉️ | 🗣 Kerstin Casparij & Merel van Dongen

Heb je een geheim talent dat niemand kent? Wat is je lievelingsspel? Kerstin Casparij en Merel van Dongen beantwoorden verschillende fanvragen! English subs available! Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 13

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter KNMP Aris Prins, Amerikakenner Willem Post en ambassadeur Stichting Lezen en Schrijven Anita Witzier. Met hen gaan we het hebben over de medicijnentekorten in ons land, over de republikeinse voorverkiezingen in New Hampshire en over de Nationale Voorleesdagen.







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 161

De Nationale Voorleesdagen zijn begonnen! Kinderboekenschrijver Pim Lammers komt langs om voor te lezen voor heel veel kinderen. Buurmeisje Ayana wil graag van Fenna wat tips om boeiend te kunnen voorlezen. Samen bedenken ze een hoorspel. Er wordt in de zeppelin een letterspel gespeeld en een boekenlegger geknutseld die thuis nagemaakt kan worden.



Op de planken
Op de planken: Afl. 20

Een echte zoektocht naar een jeugdvriend in West-Papoea, vertaald naar het theater. Dat is de voorstelling Pineas, waar ben je?, van Fako Kluiving en regisseur Paul Knieriem.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 23

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.