True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

29-01-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting SC Cambuur - TOP Oss

27m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen SC Cambuur en TOP Oss.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong Ajax - FC Dordrecht

26m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong Ajax - FC Dordrecht.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong PSV - Willem II

10m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong PSV en Willem II.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong PSV - Willem II

32m ago - De samenvatting van de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong PSV en Willem II.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Alexandra van Huffelen stopt met het platform X. * Ina Sjerps en Bas van den Tillaar over drugssmokkel in de havens van Harlingen en Vlissingen. * Lia van Bekhoven en Matthijs Mesken over vier jaar na Brexit. * Daan Schuurmans en Patrick Bosman over Oranje-Nassau en een eeuwenoude tijdcapsule.



State of Hate
State of Hate: Afl. 4

James Byrd was een zwarte man die in Jasper (Texas) woonde. Hij werd door drie witte mannen achter een pick-uptruck gebonden en zo kilometers achter de auto gesleept, totdat hij dood was. Door het drietal werd Byrd, gemutileerd en al, voor een kerk achtergelaten. Zonder twijfel hadden de daders een racistisch motief. Is het racisme in Jasper nog steeds aanwezig? Hoe kijken de bewoners terug op deze heftige moord? Margriet spreekt inwoners, de lokale politie, de zoon van James Byrd en de zoon van een van de daders.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 5

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Brainhack
Brainhack: Afl. 3

Dit keer over de verleiding van het gokken. We laten zien welke technieken en mechanismen er schuilgaan achter het gokken en we testen bij onze testpersonen hoe verleidelijk deze brainhacks zijn.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 11 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 29 januari, 21:33 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 3

Poets, steek en flos je tanden braaf en goed en je gebit blijft fris en gezond. Of toch niet? Nee, zeggen de poetsverkopers: voor een echt brandschone bek moet je mondwater gebruiken. Goed voor een eeuwig frisse adem en nooit meer gaatjes zeggen de flessen. Twee keer per dag minutenlang spoelen met: ja wat eigenlijk? Keuringsdienst van Waarde zet zijn beste glimlach op, duikt in het mondwater en komt erachter dat schone schijn soms duur betaald wordt.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Boerenprotest in Europa. Boeren in België en Frankrijk protesteren tegen Europese milieuwetgeving. * UWV heeft te weinig keuringsartsen. Al jaren lukt het uitkeringsinstantie UWV niet om van alle zieke werknemers de mate van arbeidsongeschiktheid te bepalen binnen de wettelijke termijn van acht weken. Een belangrijke oorzaak is het oplopende tekort aan verzekeringsartsen. * Rechtszaak over geluidshinder. Morgen is de behandeling van de rechtszaak die omwonenden van Schiphol hebben aangespannen tegen de Staat. * Brits mysterie over twee prinsjes. Volgens historica Philippa Langley zouden de twee prinsjes helemaal niet zijn vermoord.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 1

De vijftien gewone burgers die uit ruim duizend aanmeldingen door alle selecties zijn gekomen, mogen meteen laten zien wat ze waard zijn tijdens de beruchte Royal Marines-mudbeasting. Komen ze alle vijftien aan op het basiskamp?



Niemand die het ziet
Niemand die het ziet: Afl. 4

Huib komt nu wel heel dicht bij de ontknoping van zijn onderzoek naar de Nederlandse rol bij een geheime operatie in Iran. Hiervoor moet hij ver reizen. Is de waarheid ruim vijftien jaar later nog te achterhalen of blijven sommige zaken voor altijd in het duister? Bart strijdt voor nieuwe regels die Europa moeten wapenen tegen onzichtbare aanvallen. Hij neemt zijn gezin mee naar het Europees parlement en laat zien wat er op het spel staat voor de democratie. In Oekraïne en Taiwan zijn Sevgil en Billion vastberaden de feiten te laten spreken en de democratie te verdedigen nu het nog kan.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 3

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 21

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 20

In het Groningse Nieuwolda wonen Jan Willem en Thijs in een dwarshuisboerderij dat de allure heeft van een statig landhuis. Het rijksmonument staat vol met antiek dat de heren al vanaf kleins af aan verzamelen. Het huis ligt midden in aardbevingsgebied en daar hebben de heren hun handen vol aan. * Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een koolsoep met een Indiase twist. * In Boskoop heeft Hans een tuin met veel siergrassen en bamboe aangelegd, die er ook in de wintermaanden prachtig uitziet.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 1

Hanneke Groenteman zit aan de rechterhand van Sophie. * Sinds het aantreden van demissionair minister van Defensie, Kajsa Ollongren, zijn er twee oorlogen uitgebroken. Vorige week was ze voor het eerst in Israël sinds de aanval van Hamas op 7 oktober, en pleitte daar voor een gevechtspauze. * Eelco Bosch van Rosenthal richt zich in zijn nieuwe serie De slag om Florida op de meest activistische generatie sinds de jaren 70: Gen Z. * Het wordt niet zonder reden The Greatest Night in Pop genoemd; de opnames van het nummer We Are The World. Met Gerard Ekdom, Annefleur Schipper en Trijntje Oosterhuis bespreken wij de nieuwe documentaire.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 29

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Ricardo voldoet in ieder geval aan het plaatje dat Fenna had opgegeven. Renate weet ook precies wat ze wel en niet wil. Maar Gijs moet wel meer power laten zien.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4658

In Het Kantoor volgen Peggy, Luuk, Rodîn en Heleen een dassenfamilie via een livestream, maar hebben dassen niet recht op een beetje privacy? In Boenende Beesten ziet Tirsa dat de 'woning' van dassen zo netjes en schoon is dat je bijna zou denken dat ze smetvrees hebben. Ze maken zelfs hun eigen toiletruimte! In de Slomoshow staan we bijna letterlijk stil bij de waterdruppel; wat gebeurt er als een druppel op het wateroppervlak terecht komt? Heel vroeg in de ochtend kan het gras kletsnat zijn van de dauw en dat terwijl er nergens regen te bekennen is. Peter Kuipers Munneke is meteoroloog en legt uit hoe dauw ontstaat.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

We duiken in de wereld van de Nederlandse klederdracht, een traditie rijk aan geschiedenis en cultuur, maar die langzaam aan het uitsterven is.



De Faker
De Faker: Afl. 16

In Rotterdam gaat Dorian Bindels langs bij de familie Van der Meulen waar de gezinsleden een aardig woordje Frans spreken. Lukt het hem de Faker er tussenuit de pikken?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 24

Zorgen om gebrek munitieproductie voor Defensie * Hoe Finland en Denemarken munitie produceren * Onderzoek naar behandeling migranten bij grens Mexico en Verenigde staten * Philips stopt in VS met apneu apparaten



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 20

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Stip it
Stip it: Afl. 1

Door de pestbril (VR) op te zetten ervaren influencer Duncan Tromp en een groep kinderen hoe het voelt om gepest te worden. Anne-Mar neemt ze mee in het verhaal van Sem. Hij wordt in groep 8 van de een op de andere dag gepest en raakt zelfs zijn beste vriend kwijt. Als verassing is Sem ook zelf aanwezig, zodat er vragen aan hem gesteld kunnen worden. Is het pesten inmiddels gestopt?



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Jumping POLICE CARS Across ENTIRE GTA 5!

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Aandacht voor de zware bezuinigingen van een half miljard die de jeugdzorg boven het hoofd hangen. En onder een standbeeld van koning Willem II is een tijdcapsule gevonden en geopend. Wat erin zit?



Brugklas
Brugklas: Als Charity klasgenoten uitnodigt om naar de film te gaan, maar Romy overslaat, wil Romy w

Als Charity klasgenoten uitnodigt om naar de film te gaan, maar Romy overslaat, wil Romy weten wat er met Charity aan de hand is.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Christianne de Groot en Barbara Muller maken zich hard voor een vondelingenkamer. * Van misschien wel het bekendste boek van Jane Austen, Pride & Prejudice., is er nu een musical met o.a. Tessa Sunniva, Kemy Hooimeijer en Anouk Snel. * Patrick Nederkoorn schreef de theatervoorstelling genaamd Zelensky, over het leven van de Oekraïner als comedian en acteur tot aan zijn hedendaagse rol als oorlogspresident. * Over 11 dagen barst in verschillende delen van ons land het carnaval weer los. Journalist en import-Brabander Mascha de Rooij maakte er de podcast Aan de zijde van de Prins over. * Heel Holland Bakt is weer begonnen. Peter is te gast.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 28

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



SLAM!
SLAM!: This is how PAUL VAN DYK does it 💙 #shorts #djset #liveset #remix #paulvandyk

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Paul van Dyk in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



BarnKidz
BarnKidz: Als Kleine Teen zijn grote zus zat is, besluit hij een broederschap met Rafaël aan te gaan

Als Kleine Teen zijn grote zus zat is, besluit hij een broederschap met Rafaël aan te gaan.



MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 10

In MAX Maakt Mogelijk worden bijzondere lokale initiatieven gesteund die het welzijn van ouderen verbeteren.







Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 16

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: This Was Easy Right? #trending #short #shorts

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: VVD-Kamerlid Silvio Erkens, ambassadeur in Kosovo Carin Lobbezoo en

Te gast zijn VVD-Kamerlid Silvio Erkens, ambassadeur van Nederland in Kosovo Carin Lobbezoo en ambassadeur Stichting Het Vergeten Kind Natasja Froger. Met hen hebben we het over hoe we het geld dat naar Defensie gaat het beste kunnen besteden, over het werk als ambassadeur voor Nederland in Kosovo en over de gevolgen van problemen in de jeugdzorg voor jongeren die daarmee te maken krijgen.







Op de planken
Op de planken: Afl. 26

Spoken word artiest Moze Naél, muzikant Winterdagen en drievoudig wereldkampioen breakdance Menno van Gorp met de voorstelling Zielsrust.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 28

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.