True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-03-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 13

De liefde van een boer voor het ondernemen en zijn dieren kent pieken en dalen, weet boer Jan den Boer. Van nieuw leven ontvangen in de stal tot diepe eenzaamheid in de nachtelijke uren. Hield hij dat vol?





Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal
Rondo 11 maart

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: De reacties na afloop van Jong PSV - FC Groningen

9m ago - De reacties na afloop van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: De reacties na afloop van De Graafschap - Jong Ajax

12m ago - De reacties na afloop van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: De reacties na afloop van Helmond Sport - Jong AZ

14m ago - De reacties na afloop van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong PSV - FC Groningen

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Emmen - TOP Oss

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Eindhoven - Jong FC Utrecht

25m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Helmond Sport - Jong AZ

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting De Graafschap - Jong Ajax

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 11 maart.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting ADO Den Haag - FC Dordrecht

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op maandag 11 maart.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Jan-Jesse Lieftink over de lange wachtlijsten voor tbs. * Kajsa Ollongren over de laatste internationale ontwikkelingen. * Jeroen Snel en Renée van Holsteijn over prinses Kate. * Wouter de Winther praat ons bij over de formatie.



2Doc
2Doc: Afl. 16

Casper van Eijck is hoogleraar chirurgie en voormalig clubarts van Feyenoord. Hij strijdt op een onconventionele manier voor een goede therapie tegen alvleesklierkanker, een strijd die al begint met een achterstand omdat veel van zijn patiënten niet meer te genezen zijn. Zijn zoektocht naar een medicijn om alvleesklier te beteugelen is er een met pieken en dalen, niet in de laatste plaats door de strenge veiligheidsregels. De documentaire laat zien hoe Casper vastberaden blijft vechten tegen de ziekte en voor zijn patiënten.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 29

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 41 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 9

Het is inmiddels praktisch Hollandse pot: pasta. Vele pakken gaan er per week per persoon doorheen. Maar welke pasta moet je nou precies kiezen? Er is vers en gedroogd. In vele vormen en maten. Met en zonder ei. Duur en door een bronzen mal geperst of goedkoop en spekglad. Soms moet je ze kort koken en dan weer erg lang. En allemaal zogenaamd toch echt wel echt Italiaans. Zoveel soorten pasta, niemand die weet hoe het zit. De Keuringsdienst van waarde over doodsimpel deegwaar wat veel te ingewikkeld gemaakt is.



PSV
PSV: INTERVIEW | Babadi blijft tot 2028 🔴⚪️

In gesprek met Isaac Babadi over zijn nieuwe contract. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Zorg voor psychiatrische jongeren schiet tekort. De zorg op de zogenoemde ZIKOS-afdelingen schiet tekort. Te gast is Lieke van Domburgh, bestuurder van IHub, de organisatie waar de ZIKOS-afdeling in het Gelderse Harreveld onder valt. * Zeeuws familiebedrijf wil onderzeeërs bouwen. De Zeeuwse scheepsbouwer Damen krijgt een hoofdrol bij de bouw van vier nieuwe luchtverdedigings- en commandofregatten. Maar daarnaast willen ze ook een rol bij het bouwen van onderzeeërs. * Libris-nominaties bekend. Juryvoorzitter Kim Putters maakt op 13 mei bekend wie schrijfster Anjet Daanje opvolgt. * Geen straf voor milieuactivisten. Waarom niet?



BODEM
BODEM: Afl. 1

Wanneer Cat wakker wordt in een vreemd bed, loopt ze haar stappen na van de dag ervoor. Natuurlijk is ze weer te laat voor het jaarlijkse familieportret bij haar ouders in de tuin, waar ze tijdens de lunch te horen krijgt dat haar excentrieke halfzus Sally bij haar in huis zal komen wonen. Later op die dag heeft Jana, de beste vriendin van Cat, belangrijk nieuws: ze is zwanger.





Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 7

Leave no man behind is een gevleugelde term bij commando's. De cursisten ondervinden wat het inhoudt. Houden ze de urenlange tocht, waarbij een van hen roerloos moet blijven liggen, vol? Hoeveel eerlijkheid wordt er 's avonds bij het kampvuur gedeeld? En wie haalt de volgende fase?



Radar
Radar: Afl. 6

Aandacht voor te dure gehoortoestellen. Want heb je dat dure apparaat wel echt nodig of voldoet een andere variant ook? En energiemaatschappij Greenchoice benadeelt een deel van haar klanten met een eigen interpretatie van de salderingsregeling. En hoe zit het nu met klanten van de Hollandse Energie Maatschappij? Wat betekent de uitspraak van de rechter, waarbij Radar in het gelijk werd gesteld, voor hen?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 9

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Vanuit een compleet vernieuwde studio worden urgente en minder urgente nieuwsberichten besproken. Politiek, media, en sport, alles komt voorbij. En uiteraard ontbreekt de vertrouwde rubriek 'Briefje van Marcel' niet.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 51

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenweek
Eus' Boekenweek: Afl. 1

Met schrijver Francine Oomen, een leesclub met rapper Pjotr en Floortje Dessing, dichter Daan Doesborgh en burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven (Haarlemmermeer).



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 1

Met schrijver Francine Oomen, een leesclub met rapper Pjotr en Floortje Dessing, dichter Daan Doesborgh en burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven (Haarlemmermeer).



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 50

In Rotterdam woont Ingrid in een van de appartementen in de oude Schippersschool. Het was al jaren een droom om op een plek als deze te mogen wonen. Elke keer als Ingrid haar huis binnenloopt, is ze weer verliefd. * Chef-kok Ramon Brugman duikt de keuken in om heerlijke kipnuggets te maken. Hij serveert er krokante krieltjes en een spaghetti-groentesalade bij. * Boswachter Marieke is in de Balij in Zoetermeer. Dit gebied is dertig jaar geleden aangelegd voor de Floriade en is nu een bos vol bijzondere planten en dieren.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 29

Suse van Kleef zit aan de rechterhand van Jeroen. * Schaatstalent Jenning de Boo sluit zijn droomseizoen af met zijn eerste individuele WK-medaille: zilver op de sprint. Hij schuift aan aan met coach Gerard van Velde. * VVD-Kamerlid Ulysse Ellian en advocaat Sander Janssen over maatregelen die het contact van zware criminelen met de buitenwereld moeten gaan beperken. * Jacqueline Govaert gaat het stokje van Jan Smit overnemen als commentator van het Eurovisie Songfestival. Ze zal naast Cornald Maas plaatsnemen achter de microfoon.We bespreken met het kersverse duo waar zij zich het meest op verheugen in Malmö. * José James treedt op.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 71

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Karin ontdekt al vroeg dat Dennis niet verlegen zit om een eerlijk antwoord. Hij zet ook graag ergens zijn tanden in en heeft goed nagedacht over het verdere verloop van de avond. Dionne ziet Gertjan al snel dichterbij komen, maar zo snel geeft zij zich niet gewonnen. Voor sommige dingen heb je natuurlijk geen woorden nodig, maar je mond.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Wouter mag een r&b-liedje opnemen tot woede van Timo, Ben schrikt altijd van het lucht

Wouter mag een r&b-liedje opnemen tot woede van Timo, Ben schrikt altijd van het luchtalarm. Janouk zoekt uit waarom we elke maand het 'luchtalarm' horen (en waarom dat eigenlijk niet zo heet). In Onzichtbare Huisdieren gaat het over de huisstofmijt. En waarom hoeven katten niet in bad?



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Het bereiken van de leeftijd van 100 jaar is een echte mijlpaal. In deze aflevering staan gesprekken met deze bijzondere eeuwelingen centraal, o.a. met de 102-jarige Willem. Hij speelt nog steeds piano en treedt in deze aflevering op in een verzorgingstehuis in Amsterdam. Wat is het geheim van deze mensen? Hoe worden ze zo oud?



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 1

Leendert de Ridder en Marije Zuurveld nemen het op tegen Anne-Mar Zwart en Hugo Kennis.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 60

Politie weet te weinig van online criminaliteit * Diepzee mijnbouw. Wel of niet doen? * 2/3 jongeren laat zich financieel beïnvloeden door influencers * Proef met kleiner stemformulier



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 50

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Zhou & Stroll In The Wall! | The Top 10 Onboards | 2024 Saudi Arabian Grand Prix | Qatar

Ride onboard with the drivers in Saudi Arabia and take a look at the big talking points across the weekend from Zhou Guanyu's crash in qualifying to all the key battles throughout the race in Jeddah. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Als iets gratis is ben jij het product! - Staat’s Schuld S1 #3

Olaf Weller is mijn derde gast. Samen met hem bespreek ik de gedachten achter "open source" software en waarom alternatieven naast Big Tech monopolies zo belangrijk zijn. Als iets gratis is ben jij het product! Revolution OS: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Brugklas
Brugklas: Afl. 96

Amir ziet dat een klasgenoot van hem onder de blauwe plekken zit en besluit te helpen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De beruchte hondenfokker uit Eersel is weer de fout ingegaan, nu er weer sterk verwaarloosde dieren bij hem in beslag zijn genomen. En de zich voortslepende formatie gaat een nieuwe ronde in nu Pieter Omtzigt van NSC weer aanschuift.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 49

Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 8

Het geduld van Anna wordt beloond nu Bates wordt vrijgelaten. Edith krijgt een interessante aanbieding van een uitgever uit Londen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Bearman’s Brilliant Debut + Would Max Move? | 2024 Saudi Arabian GP Review | F1 Nation Po

Was Oliver Bearman's F1 debut the best ever? Max Verstappen claimed his ninth win in a row – so would he really ever consider leaving such a dominant team? How has Sergio Perez changed his mindset? In the Jeddah paddock, Tom Clarkson is joined by Alpine reserve driver Jack Doohan, Fox Sports Mexico journalist Diego Mejia, and Aston Martin driver ambassador Pedro de la Rosa to answer all the big questions from the Saudi Arabian Grand Prix. Jock Clear, head of the Ferrari Driver Academy, tells F1 Nation why he’s not surprised by Bearman’s performance, Pedro discusses whether Aston Martin have closed the gap to Red Bull, and Jack explains why Alpine were expecting such a slow start to the season. Plus, F1 Academy Managing Director Susie Wolff shares her verdict on a dramatic opening round of 2024. 05:40 – Max’s 100th podium 10:32 – What’s Checo changed? 21:13 – Would Max ever leave Red Bull? 23:02 – Bearman's F1 debut: the best ever? 42:13 – Mercedes vs. McLaren 52:21 – Alonso's great drive + Alpine's targets 01:02:23 – Driver of the Day 01:12:07 – F1 Academy's dramatic start For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





vThorben
vThorben: Kies De Juiste Route = WIN (Onzichtbare Trolls)

Bedankt voor het kijken naar Kies De Juiste Route = WIN (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 48

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





Nienke Plas
Laatste dingen in nieuwe huis worden gefixt #353 By Nienke Plas

De verrassing van m’n zus is naar z’n grootje. Gelukkig is m’n raamkleding kei-hard 🤣 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi





PSV
PSV: Op pad met Indiah-Paige Riley: 'Ik smeekte jaren om te gaan voetballen' ⚽️♥️

In gesprek met Indiah-Paige Riley over haar tijd bij PSV tot nu toe. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Feyenoord
And again: 𝐘𝐚𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚 𝐌𝐢𝐧𝐭𝐞𝐡! 🌪 #Feyenoord #Minteh #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Snorkelen 🤿 in de Arabische Golf 🌊 🐠 #shorts #debellingas 🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



Feyenoord
Highlights Feyenoord V1 - PEC Zwolle | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Feyenoord V1 heeft voor de derde keer op rij gewonnen. Na ADO Den Haag (beker) en Excelsior (competitie) werd zondagmiddag ook PEC Zwolle verslagen. Op Varkenoord was de ploeg van Jessica Torny met maar liefst 4-0 te sterk. De goals kwamen van Romée van de Lavoir, Ella Van Kerkhoven (2x) en Esmee de Graaf. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





Feyenoord
Doing what he does best. 🎯+1 ⚽ #Feyenoord #Gimenez #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier







Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 46

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



scHeerenveen
scHeerenveen: Onderuit in Nijmegen | Highlights N.E.C. - sc Heerenveen

sc Heerenveen heeft geen einde kunnen maken aan een reeks van NEC. De Nijmegenaren wonnen de voorgaande vier thuisduels en plakten daar tegen de Friezen een vijfde achteraan.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair minister van Financiën Steven van Weyenberg, politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther en defensie-expert HCSS Peter Wijninga. Met hen hebben we het over De Week van Geld, over de week van de waarheid voor Putters en over de oorlog tussen Hamas en Israël.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 42

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 6

Julia vindt een cadeau in het keukenkastje van haar moeder en denkt dat het voor haar is. Ze roept de hulp van Sam in omdat ze wil spieken wat erin zit. In haar enthousiasme verscheurt ze het cadeaupapier en kan ze het niet meer opnieuw inpakken. Wat nu?



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 2

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 70

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 10

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Heracles Almelo
Feyenoord - Heracles Almelo | 10-03-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🔥 𝑭𝒐𝒖𝒓 𝒈𝒐𝒂𝒍𝒔 & 𝒅𝒆𝒃𝒖𝒕 𝒃𝒐𝒚 𝑲𝒆𝒆𝒔 𝑺𝒎𝒊𝒕 | Highlights AZ - Excelsior

Bekijk hier de highlights van het duel met Excelsior. Scoreverloop: 13. De Wit 1-0, 15. Pavlidis 2-0, 25. Mijnans 3-0, 72. Mijnans 4-0. Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Wouter Goes, Riechedly Bazoer, David Møller Wolfe (60. Mees de Wit); Tiago Dantas, Kristijan Belić (74. Ibrahim Sadiq), Dani de Wit (74. Kees Smit); Sven Mijnans, Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel (60. Myron van Brederode). Opstelling Excelsior: Stijn van Gassel; Siebe Horemans, Casper Widell, Sven Nieuwpoort, Mimeirhel Benita; Julian Baas, Cisse Sandra, Kenzo Goudmijn; Derensili Fernandes (66. Oscar Uddenäs), Richie Omorowa (66. Noah Naujoks), Lance Duivestijn. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Feyenoord
Three goals, three points | Highlights Feyenoord – Heracles Almelo | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord heeft zondag speelronde 25 van de Eredivisie afgesloten met een 3-0 overwinning op Heracles Almelo. De goals werden gemaakt door Yankuba Minteh, Santiago Gimenez en Igor Paixão. #feyher Ga voor alle video’s over de wedstrijd tegen Heracles Almelo naar Feyenoord ONE ➛ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier