True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

25-03-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 25

Fotograaf Ruben Timman kreeg een donkere droom in een periode dat hij alles wat van waarde was, dreigde te verliezen. Lukte het hem om in het duister nieuwe lichtbronnen te ontwaren?



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Pieter Waterdrinker over de aanslag in Moskou. * Elske DeWall en Angelique Houtveen over het nieuwe album van Beyoncé. * Beatrice de Graaf en Lotte Jensen over hoe we beter voorbereid kunnen zijn op crises. * Sharon den Adel van Within Temptation nam een videoclip op in Oekraïne.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 37

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 11

Van worst wisten we het wel. En van vis ook. Dat ze geregeld gerookt worden. Maar struin de schappen af en zowat de hele super blijkt blauw te staan. Er zijn gerookte nootjes en gerookte chips. Gerookte tofu en gerookte kaas. Soms staat er groot 'gerookt' op. Dan weer 'mét rooksmaak.' En dan zijn er nog de producten waar over rook noch vuur gerept wordt, maar die wel rookaroma blijken te bevatten. Maar rook, daarvan weten we toch steeds beter dat het niet best voor je is? De haard moet onze huizen uit en roken is al helemaal uit den boze. Waarom stoppen we ons eten er dan wel vol mee?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 51 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 maart, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Verdachten aanslag Moskou voor de rechter. Vier verdachten van de aanslag op een concertzaal in een voorstad van Moskou zijn officieel aangeklaagd voor terrorisme. * Wanneer is activisme antisemitisme? Sinds de aanslagen van Hamas in oktober in Israël en de daaropvolgende Israëlische aanvallen in Gaza neemt het pro-Palestijnse activisme toe in Nederland. Wanneer gaan acties te ver en spreken we van antisemitisme? Te gast is hoogleraar Joodse studies Bart Wallet. * Chinese economie piept en kraakt.Veel Chinezen, voor wie vastgoed het enige grote bezit is, zien hun spaarpot in gevaar komen. Econoom Mathijs Bouman duidt de ontwikkelingen.



BODEM
BODEM: Afl. 3

Haar verjaardag begon al niet feestelijk, maar wanneer Cat haar vader Anthony op kantoor aantreft omdat hij een boekendeal gesloten heeft met Claudia voor zijn zelfhulpboek, wekt dat behoorlijk wat irritatie bij haar op. Een verjaardagsfeestje in de kroeg loopt uit op ruzie met Jana. Cat eindigt haar verjaardag bij Ben op de bank.



Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 9

Tijdens de intensieve voorbereiding van de eindmissie worden de cursisten volledig verrast. Ze worden gegijzeld op het eiland waar de eindmissie zou plaatsvinden. Realiseren ze zich dat ze moeten ontsnappen en de missie alsnog moeten uitvoeren? Wie houdt de extreem heftige afmatting vol?



Radar
Radar: Afl. 8

Fons Hendriks zoekt uit of de Nederlandse stichting 168Million wel echt waterputten bouwt in Oeganda. Ook kijken we naar het groeiende probleem van funderingsschade.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 11

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 61

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 21

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



FORMULA 1
FORMULA 1: What Next For Sensational Sainz? | 2024 Australian GP Review | F1 Nation Podcast

No appendix. No problem. Carlos Sainz capitalised on Max Verstappen’s first DNF in two years to win the Australian Grand Prix in his first race back since having surgery for appendicitis. In the Melbourne paddock, Tom Clarkson is joined by 1996 World Champion Damon Hill and Australia’s Channel 10 Grand Prix broadcast team - Scott MacKinnon, Richard Craill, Sam Power and Tim McDonald – to discuss how Sainz made such a remarkable comeback and whether he now has the edge on Ferrari teammate, Charles Leclerc. Lando Norris claimed McLaren’s first podium of 2024 but could he have pipped Leclerc to P2? Is Daniel Ricciardo stuck in a rut after being outperformed by Yuki Tsunoda for the third weekend in a row? And were Williams right or wrong to give Logan Sargeant’s car to Alex Albon after the latter crashed his in practice? As well as the top three, you’ll hear reaction from Max Verstappen and RB Team Principal, Laurent Mekies. Plus, we discuss a double points finish for Haas and that dramatic last-lap crash for George Russell that saw Fernando Alonso demoted to P8 with a 20-second penalty. 02:18 – What now for Sainz + Leclerc? 18:10 – Max’s misfortune 23:19 – McLaren’s best result of 2024 26:51 – Australia’s new favourite? 36:08 – What happened between Russell + Alonso? 42:42 – Did Williams get it right? 49:03 – Laurent Mekies reacts to Yuki’s P7 52:52 – How Ricciardo can bounce back 59:34 – Driver of the Day For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 60

Jimmy en Juliette hebben in Schiedam hun eerste koophuis kleurrijk ingericht met vintage en souvenirs. De wanden van de bovenverdieping zijn weggehaald om de sfeer van een loft te creëren, waarbinnen de meest handige trucjes zijn bedacht om ruimte te sparen. * Chef-kok Geneal maakt een heerlijke ovenschotel; risottorollen gevuld met oesterzwammen en geitenkaas. * Op de zorgboerderij van Germa en Ton is het volop lammertijd. De dieren worden liefdevol verzorgd door de hulpboeren en medewerkers van de boerderij. Ook paardrijden behoort op deze monumentale, Limburgse hoeve tot de mogelijkheden en de hulpboeren maken daar gretig gebruik van.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 39

Nynke de Jong zit aan de zijde van Jeroen. * De VN-Veiligheidsraad heeft opgeroepen tot een onmiddellijk staakt-het-vuren en de vrijlating van gijzelaars in Gaza. Amerika-verslaggever Tom van 't Einde schuift aan. * Vier mannen openden het vuur in de Crocus City Hall ten noordwesten van Moskou. We bespreken het met Derk Sauer. * De Noors-Nederlandse Renate Nyborg was de eerste vrouwelijke CEO van Tinder. Maar na tien maanden vertrok Nyborg alweer: datingapps zijn volgens haar ten dode opgeschreven. * Britt Dekker, Esra de Ruiter en Benthe-Sophie Broeren over hun populaire YouTubekanaal PaardenpraatTV. * Eefje de Visser treedt op.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 85

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bekijk aflevering 151 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 maart, 18:59 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden





Het klokhuis
Het Klokhuis: Leonoor is te weinig geknuffeld in haar jeugd, maar dat gaat ze nu inhalen.

Leonoor is te weinig geknuffeld in haar jeugd, maar dat gaat ze nu inhalen. Over je arm wrijven als je je hebt gestoten, of iemand anders die pijn heeft een knuffel geven - helpt dat? In Nee of Ja proberen Janouk en Eva het uit. In Huh?! het verschil tussen een mening en een feit. En Sosha leert vandaag hoe je net doet alsof je boos bent



FORMULA 1
FORMULA 1: Sainz Glory, Verstappen Chaos And The Best Team Radio | 2024 Australian Grand Prix | Para

Watch all the key battles and talking points from onboard after a hugely eventful Grand Prix in Melbourne which saw incredible drama from start to finish. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Er zijn beroepen waarvan anderen misschien denken: je zult dat maar iedere dag moeten doen en beroepen waar we misschien nog nooit van gehoord hebben. Nicky is al sinds jonge leeftijd golfballenopduiker en is hier zijn eigen bedrijf in gestart. Verder vormt de muskusrat een grote uitdaging in Nederland. Om deze dieren te bestrijden gaan er elke dag muskusrattenvangers op pad.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 11

Dorian Bindels en Stephanie van Eer nemen het op tegen Rein van Duivenboden en Sterre Koning.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 72

Wegwerkers willen wegen dicht in verband met veiligheid * Kwijtschelding gemeentelijke belastingen voor meer mensen mogelijk? * Politieagenten willen vervroegd kunnen uittreden * WTC Leeuwarden open om Ter Apel te ontlasten, wat betekent dit?



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: SUPERKIDS | Kinderliedjes | Supporter van Schoon | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Superkids over zwerfafval op straat. In samenwerking met Supporter van Schoon van Nederland Schoon. Kijkwijzer: AL GA OOK AAN DE SLAG MET AFVAL! Superkids gaat over zwerfafval. En Superkids zijn natuurlijk de kids die daar niet aan meedoen. Het lied werd gemaakt in samenwerking met Supporter van Schoon. Kom meer te weten over zwerfafval op www.aandeslagmetafval.nl TEKST VAN SUPERKIDS Wat een rommel op het strand Wat een troep in het zand Plastic soep in de zee Dat is geen goed idee Wat een bende in het duin Wat een rotzooi in de tuin Waterflesjes en een krant Wat is er aan de hand? Dat is toch niet oke! Nee! Daar doen we niet aan mee! Wij zijn de Superkids Wij zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! Wat een rommel op de grond Alles slingert in het rond Bananenschillen op het plein Dat is echt niet fijn Wat een bende in het gras Wat een rotzooi in de plas Zelfs de keutels van een hond Dat is niet gezond Dat is toch niet oke! Nee! Daar doen we niet aan mee! We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Wat een rommel in de sloot Wat een rotzooi in de goot Kauwgomrestjes op de stoep Overal ligt troep! Wat een bende in het meer Ze gooien alles zomaar neer Snoeppapiertjes, korstjes brood De wereld is in nood! Dat is toch niet oke! Nee! Daar doen we niet aan mee! We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Samen zijn we super sterk Samen gaan we aan het werk Dat is pas een goed idee! Doe je met ons mee? Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 60

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Horen / Zien &Praten S1 #4 - #PimvanRijswijk en George

In deze aflevering hebben we Pim van Rijswijk, Directeur/Oprichter van VRB Adviesgroep, te gast. Hij is een expert in fiscale efficiëntie, vermogensbescherming en strategische emigratieplanning. We bespreken zijn evenement 'MVO 2024 - DSVV', waarvan de komende editie snel is uitverkocht, en hoe het helpt bij beslissingen om in Nederland te blijven of te verlaten. Pim deelt zijn benaderingen van 'Plan A(anblijven)' en 'Plan B(uitenland)', gericht op fiscale efficiëntie en vermogensbescherming buiten het financiële systeem. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Roblox Spelen In Roblox!

Roblox Spelen In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 61 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 106

Romy is verbaasd als Gijs opeens heel aardig tegen haar doet. Gijs beweert dat hij gewoon vrienden wil zijn, maar Romy denkt dat hij meer wil.





Gio
Gio: DIT MOEST EEN SPECIAAL MOMENT WORDEN! HELAAS😂🥲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Carlos Sainz's AMAZING Recovery | From Hospital Bed To Race Winner In JUST 16 days!

Just two weeks after undergoing appendicitis surgery on the eve of the race in Saudi Arabia, we take a look at how Carlos Sainz claimed an unbelievable victory in Melbourne on Sunday afternoon. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Holi
Holi: Afl. 10

Holi is een hindoeïstisch feest, maar heeft een heel sterke universele boodschap. Het gaat om overwinning van het goede op het kwade. Het festival wordt gevierd met het gooien van gekleurd poeder en water, zang, dans en het delen van speciale gerechten en zoetigheden. De Hindostaanse queer gemeenschap in Nederland viert het als krachtig symbool van acceptatie en diversiteit. Met Charischa Gayadien maakt Narsingh pani puri.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 59

Waarom schieten we bij het woord racisme zo snel in de kramp? Hoe voer je hierover een gesprek? In de nieuwe serie Uit de kramp zoekt Sosha Duysker dit uit. * Kees Boonman praat ons bij over de formatiebesprekingen. * Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis staan in de theaters met Sport kijken voor een weergaloos leven. Ze schuiven aan om hier meer over te vertellen. * Patrick Bolder praat ons bij naar aanleiding van de aanslag in Moskou, die door IS is opgeëist als terroristische daad. * Douwe Bob heeft zijn zesde studio album uitgebracht. Om dat te vieren treedt hij bij ons op.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 84

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 2

In het Buursteunpunt, waar Bert van Leeuwen meeloopt, ontmoet hij Jan. Jan is een man die zich zorgen maakt en veel eenzaamheid ervaart. Hij voelt zich het prettigst in zijn eigen huis, maar de drukte van zijn gedachten drijft hem soms naar buiten. Meestal is dit 's nachts, zodat hij niemand tegenkomt. Jan heeft een passie voor verzamelen, maar zijn huis is zo vol dat het zorgen baart. Binnenkort komen de gemeente en de brandweer langs om te beoordelen of zijn huis nog wel veilig is. Dit zorgt voor extra onrust bij Jan.



vThorben
vThorben: Ontwijk Vliegtuig = WIN! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar TROLLEN Op MEGA Ramp! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: WIJ PROBEREN SAMEN TE KOKEN MAAR GAAT MIS! #3877

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Nienke Plas
Ik PIEP ertussen uit!! #357 By Nienke Plas

Dit tripje heb ik echt héél hard nodig! MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: DE KAST IN DE BABYKAMER IS KLAAR! #3876

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌







Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: SUPERKIDS | Kinderliedjes | Supporter van Schoon | Leer de Dans | Minidis

Leer de dans van het kinderliedje: Superkids, over zwerfafval op straat. In samenwerking met Supporter van schoon van Nederland Schoon. Kijk de volledige clip: Klik hier AL GA OOK AAN DE SLAG MET AFVAL! Superkids gaat over zwerfafval. En Superkids zijn natuurlijk de kids die daar niet aan meedoen. Het lied werd gemaakt in samenwerking met Supporter van Schoon. Kom meer te weten over zwerfafval op www.aandeslagmetafval.nl TEKST VAN SUPERKIDS Wat een rommel op het strand Wat een troep in het zand Plastic soep in de zee Dat is geen goed idee Wat een bende in het duin Wat een rotzooi in de tuin Waterflesjes en een krant Wat is er aan de hand? Dat is toch niet oke! Nee! Daar doen we niet aan mee! Wij zijn de Superkids Wij zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! Wat een rommel op de grond Alles slingert in het rond Bananenschillen op het plein Dat is echt niet fijn Wat een bende in het gras Wat een rotzooi in de plas Zelfs de keutels van een hond Dat is niet gezond Dat is toch niet oke! Nee! Daar doen we niet aan mee! We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Wat een rommel in de sloot Wat een rotzooi in de goot Kauwgomrestjes op de stoep Overal ligt troep! Wat een bende in het meer Ze gooien alles zomaar neer Snoeppapiertjes, korstjes brood De wereld is in nood! Dat is toch niet oke! Nee! Daar doen we niet aan mee! We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Samen zijn we super sterk Samen gaan we aan het werk Dat is pas een goed idee! Doe je met ons mee? Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Feyenoord
Highlights PSV - Feyenoord V1 | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Feyenoord V1 heeft een prima reeks voortgezet met een gelijkspel tegen PSV. In het Philips Stadion eindigde het zondagmiddag in 1-1, mede dankzij een doelpunt van Ella Van Kerkhoven. Zo blijft de ploeg van Jessica Torny voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: SUPERKIDS | Kinderliedjes | Supporter van schoon | Minidisco #shorts

#shorts van het kinderliedje Superkids over zwerfafval op straat. In samenwerking met Supporter van Schoon van Nederland Schoon. Kijk de volledige clip: Klik hier AL GA OOK AAN DE SLAG MET AFVAL! Superkids gaat over zwerfafval. En Superkids zijn natuurlijk de kids die daar niet aan meedoen. Het lied werd gemaakt in samenwerking met Supporter van Schoon. Kom meer te weten over zwerfafval op Klik hier TEKST VAN SUPERKIDS Wat een rommel op het strand Wat een troep in het zand Plastic soep in de zee Dat is geen goed idee Wat een bende in het duin Wat een rotzooi in de tuin Waterflesjes en een krant Wat is er aan de hand? Dat is toch niet oké! Nee! Daar doen we niet aan mee! Wij zijn de Superkids Wij zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! Wat een rommel op de grond Alles slingert in het rond Bananenschillen op het plein Dat is echt niet fijn Wat een bende in het gras Wat een rotzooi in de plas Zelfs de keutels van een hond Dat is niet gezond Dat is toch niet oké! Nee! Daar doen we niet aan mee! We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Wat een rommel in de sloot Wat een rotzooi in de goot Kauwgomrestjes op de stoep Overal ligt troep! Wat een bende in het meer Ze gooien alles zomaar neer Snoeppapiertjes, korstjes brood De wereld is in nood! Dat is toch niet oké! Nee! Daar doen we niet aan mee! We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak Doe maar in de vuilniszak – Stop maar in de prullenbak We zijn de Superkids We zijn de Superkids Nederland moet schoon! We ruimen alles op Alles weer tip-top Dat doen wij gewoon! We zijn de Superkids We zijn de Superkids We dansen in het rond We ruimen alles op Alles weer tip-top Alles van de grond Samen staan we super sterk Samen gaan we aan het werk Dat is pas een goed idee! Doe je met ons mee? Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes





FORMULA 1
FORMULA 1: This Carlos Sainz overtake 🤯 #shorts

The moment Carlos Sainz overtook Max Verstappen at the 2024 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 56

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek commentator AD Hans van Soest, Tweede Kamerlid VVD Ruben Brekelmans en voorzitter Koninklijke Vereniging van Marineofficieren Rob Pulles. Met hen hebben we het over het laatste nieuws in de kabinetsformatie, over de gevolgen van de bloederige aanslag in Moskou en over de Nederlandse bijdrage aan militaire operatie Prosperity Guardian.



PSV
HIGHLIGHTS | PSV vrouwen speelt in Philips Stadion 🏟

De samenvatting van PSV vrouwen - Feyenoord vrouwen. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Martin Garrix
MARTIN GARRIX LIVE @ ULTRA MUSIC FESTIVAL MIAMI 2024

Martin Garrix Live at Ultra Music Festival 2024 in Miami. ♫ Tracklist: Klik hier great to be back in Miami for Ultra Music Festival! I decided to premiere some new music in this liveset so I hope you enjoy it ❤️ Turn on subtitles for the official lyrics! 💬 Subscribe to my channel: Klik hier turn on notification so you never miss one of my videos! 🔔 💬 Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: Klik hier Martin Garrix: Facebook: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier STMPD RCRDS YouTube: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: Klik hier Days: Klik hier On Life: Klik hier Klik hier To Be Lonely: Klik hier The Name Of Love: Klik hier For You: Klik hier Far Away: Klik hier Klik hier #Ultra2024 #Live #Ultra #UMF #2024 #STMPDRCRDS Martin Garrix staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 16

Sam en Julia vinden een mysterieus object in de tuin. Wij zien dat het een dobbelsteen is, maar de muizen weet niet precies wat het is. Sam en Julia gaan op onderzoek uit.



Ezel Chiel
Ezel Chiel: Afl. 6

Chiel vertelt Anne dat iedereen voor hem juicht op het moment dat hij Jeruzalem inrijdt, maar volgens Anne vergeet Chiel dat er iemand op zijn rug zit.



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 16

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 84

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
Rondo 25 maart

Van dit programma is geen informatie beschikbaar