True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

15-04-2024


Ziggo Sport voetbal
Rondo 15 april

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



2Doc
2Doc: Afl. 25

Documentaire over het relatief onbekende fenomeen oorlogstoerisme. Deze vorm van toerisme wordt georganiseerd voor mensen die op zoek zijn naar de ultieme adrenalinekick. Bedrijven als War Zone Tours organiseren reizen naar Afghanistan en Somalië voor toeristen die duizenden dollars uitgeven aan uitstapjes naar de gevaarlijkste conflictgebieden ter wereld. Danger Zone laat zien hoe oorlog een luxeproduct is geworden dat gekocht en verkocht kan worden. En hoe deze vorm van toerisme zorgt voor een botsing tussen twee heel verschillende werelden: de naar spanning zoekende toeristen en de mensen die gevangen zitten in het conflict.







Food for Thought
Food for Thought: Afl. 2

Hoe gaat de Volksrepubliek in de nabije toekomst zijn 1,4 miljard inwoners van voedsel voorzien? China loopt voorop in landbouwkundig onderzoek en ontwikkeling, zoals kunstmatige intelligentie, maar ook zaadveredeling om tot gewassen te komen die beter bestand zijn tegen droogte, zout en plagen. De automatisering is overal terug te zien, van robotautootjes in de bezorging en plukrobots en landbouwdrones tot volautomatische kranen in de indrukwekkende havens. Naast deze hightech ontwikkelingen vertrouwt China ook nog op de traditionele landbouw van Shouguang.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Wouter Koolmees over geweld tegen treinpersoneel, twee conducteurs doen hun verhaal. * Simone Lamain en Pieter Verhoeve over de nieuwe plannen voor Prinsjesdag over de nieuwe plannen voor Prinsjesdag. * Han Bouwmeester, Bart Wallet en Beri Shalmashi over de vergelding van Iran.





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Met de Kennis van Nu - Wybren van Haga

In de serie “Met de kennis van nu” blikken we terug op een essentieel moment uit de coronaperiode, waarin Café Weltschmerz als enige kritische denkers een platform bood. In aanloop naar het interview komende vrijdag met Wybren van Haga, kijken we terug op een eerder interview met Wybren. We nemen u mee naar 9 mei 2021, met de kennis van nu --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 14

Ze hebben het ver geschopt: noten. Lang alleen voor de lekkerbek bij de borrel, nu zijn zelfs diëtisten er dol op. Niet gek dus dat het notenschap bijna uit zijn voegen barst. Ze zijn er rauw, gebrand en geroosterd. Met en zonder zout. In transparante bakjes of in zakjes zonder daglicht. Maar kijk naar de prijskaartjes en het duizelt je. Dezelfde noten, kosten dan weer het één en dan weer het ander. Om nog maar te zwijgen over het wonder wat geschiedt als je ze bij elkaar gooit. Met de rekenmachine in de hand kraakt Keuringsdienst van waarde de puzzel over wat een noot kost.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 66 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 april, 21:33 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Minister Ollongren over het Midden-Oosten. Wat doet Nederland om de situatie in het Midden-Oosten te de-escaleren? We vragen het Kajsa Ollongren, demissionair minister van Defensie. Ook bespreken we de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten. * Handel in 'Middel X' georganiseerde misdaad? Het Openbaar Ministerie (OM) komt vandaag met de strafeisen in de zaak tegen zeven mensen die worden verdacht van betrokkenheid bij het leveren van zelfdodingsmiddel 'X'. Marthyne Kunst, hoofdofficier van het OM in Oost-Nederland, is te gast. * Heerlen; de armste stad van Nederland. Ron Meyer, programmadirecteur Heerlen-Noord, is te gast.



BODEM
BODEM: Afl. 6

Cat besluit haar leven om te gooien. Maar niet alleen zij heeft nieuwe dingen om aan te wennen. Jana legt zich neer bij haar leven als moeder, Bliksem probeert Cat voor zich terug te winnen en Sally blijkt verkering te hebben. Een ontmoeting met Ben loopt anders dan Cat wellicht had gehoopt. En het is weer tijd voor het jaarlijkse familieportret.





Hunted
Hunted: Afl. 3

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?



Radar
Radar: Afl. 11

In vergelijking met andere Europese landen is vast internet duur in Nederland. Dat ligt aan gebrek aan concurrentie. 75% van de internetmarkt is in handen van twee bedrijven: KPN en Ziggo. Bovendien wordt er reclame gemaakt voor abonnementen met hoge internetsnelheden die vaak niet nodig zijn. Waarom zorgt de overheid niet voor meer concurrentie? In Radar Checkt! het bedrijf Digihero dat zich richt op het mkb met aanbiedingen voor sneller internet. Er komen klachten binnen over agressieve verkoopmethodes en hoge opzegboetes. Fons gaat langs. En wat doen de vier grote datingapps Tinder, Lexa, Bumble en Happn om te beschermen tegen oplichting?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 14

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 76

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 17

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 23

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 75

Kika en Jelger vinden na een avontuur in het buitenland hun droomhuis in de duinen van Santpoort. Het familiehuis in Engelse cottagestijl is gevuld met vintage en kunstvondsten van over de hele wereld. * Chef-kok Sharon maakt kuku oftewel een Perzische omelet boordevol groene kruiden. * Het is tijd voor de jaarlijkse hoefdiertelling in natuurgebied Westerschouwen. Boswachter Marieke gaat samen met collega Alex op zoek naar damherten en reeën.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 54

Thomas Erdbrink zit aan de zijde van Sophie. * Steven van Weyenberg presenteerde als demissionair minister van Financiën vandaag de Voorjaarsnota. * De eerste strafzaak start tegen Trump omtrent het betalen van zwijggeld aan pornoactrice Stormy Daniels. Het is de eerste strafzaak tegen een voormalig president. Journalist Charles Groenhuijsen schuift aan. * Waarom is praten over racisme zo moeilijk? Sosha Duysker onderzoekt het in haar serie Uit de kramp. * De brandende Notre-Dame is een Frans nationaal trauma, maar 5 jaar later is de iconische toren bijna uit haar as herrezen. Francofiel des Vaderlands Rob Kemps schuift aan.





Feyenoord
Feyenoord: 𝐑𝐎𝐀𝐃 𝐓𝐎 𝐃𝐄 𝐊𝐔𝐈𝐏 🏟 | Recap KNVB Beker 2023-2024

FC Utrecht, PSV, AZ, FC Groningen. Deze clubs schakelde Feyenoord uit op weg naar de bekerfinale die zondag op het programma staat in De Kuip. In deze RECAP-video kijken we door de lens van onze camera’s terug op het bekerseizoen en brengen we je langzaam maar zeker in de stemming voor de finale. Veel kijkplezier! Meer zien van alles rondom de bekerfinale? Check de Cup Collection op Feyenoord ONE ➤ ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 106

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jolanda ontdekt al snel dat Vincent een man is van de kleine gebaren. Lief zijn is leuk, maar is het genoeg voor Jolanda? Dennis moet ook niet denken dat hij Grace tevreden kan houden met een glas cola. En als die luxe moet Dennis ook nog een dicht bij huis gaan inslaan.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Leonoor wil een weekend naar Valkenburg met Wouter, maar Wouter wil niks plannen.

Leonoor wil een weekend naar Valkenburg met Wouter, maar Wouter wil niks plannen. In Doen Ze Dat Zo? laat Janouk zien hoe falafel wordt gemaakt. En wat is actief en wat is passief? In Huh?! wordt dat haarfijn uitgelegd. Kun je een papiertje laten vallen zonder dat het gaat dwarrelen? Eva en Janouk gaan op onderzoek.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

We duiken in de wereld van regionale opvanglocaties voor dieren. We zien onvoorwaardelijke liefde en zorg voor dieren van allerlei pluimage. Ook voor de kleinste dieren bestaat een opvang. In Sliedrecht hebben ze een heus vissenasiel.



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2010 Chinese Grand Prix | Extended Highlights

Re-live extended highlights of an absolute classic in Shanghai, as changeable weather conditions kept everyone guessing as to which tyres to be on! Watch as Jenson Button pulls off one of his greatest drives in Formula 1, with Sebastian Vettel, Mark Webber and Lewis Hamilton all fighting through the field. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 26

Juvat Westendorp en Tim Senders nemen het op tegen Sophie Bouqet en Noël van Kleef.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 90

Agressie tegen NS-personeel neemt toe: Vakbonden sturen zoveelste brandbrief * Conflict Iran-Israël onder hoogspanning * Grote zorgen om alarmerende bijensterfte: bijna een kwart overleefde de winter niet * Verslaggever Hans Jaap Melissen vanuit de Oekraïense stad Kharkiv



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 75

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Twists & Turns in Shanghai? 2024 Chinese GP Preview | F1 Nation Podcast

F1 is back in China for the first time since 2019, Zhou Guanyu is ready to make history in front of his home fans and it's the first F1 Sprint weekend of the season. Could the Shanghai International Circuit give Ferrari an advantage over Red Bull and McLaren? Can Mercedes recover after a challenging race in Japan? Can home hero Zhou score for Sauber? Tom Clarkson, 1996 World Champion Damon Hill and Aston Martin Ambassador Pedro de la Rosa debate all that and much more. Plus, the 2025 F1 calendar is out, and Pedro faces Damon in Quiz The Nation. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 76 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: ZIJ PROBEERT MIJ TE PRANKEN MAAR HET GAAT NIET HELEMAAL GOED!🤣

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 1

Aan het einde van iedere werkdag verzamelt Nederland zich in het nieuwscafé om de dag door te nemen. Met korte bijdragen uit het land, interactie met de kijkers thuis en een aantal vaste stamgasten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 73

Goochelaar Michel van Zeist is fan van Tommy Cooper, die 40 jaar geleden overleed. Hij doet uiteraard ook een truc. * Cornald Maas vertelt over het nieuwe seizoen van Volle Zalen. * Hajia Zaki vertelt over de nalatenschap van kunstenaar Abdellah Zaki. Zo gaat er in Amsterdam een brug naar hem vernoemd worden. * Simone Walraven vertelt over de pareltjes op het Internationale Muziekdocumentaire Festival. * Amerikadeskundige Willem Post schuift aan om ons bij te praten over de situatie met Israël en Iran. Kunnen de Verenigde Staten verdere escalatie voorkomen?





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 73

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



OnneDi
OnneDi: Moordenaar deelt zijn plan met de camera!

Het verhaal van Peter Keller heb ik al eens verteld in een langere versie hier op YouTube. Nog niet gezien? Klik snel door!



EnzoKnol
EnzoKnol: WAT KRIJGEN WE NOU BIJ ONS THUIS?! #3898

Gebruik '𝗘𝗡𝗭𝗢𝟭𝟬' voor 10% korting op de gehele website van Klik hier actie is 24 uur geldig. ▬ Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 4

In het Buursteunpunt ziet Bert van Leeuwen een intrigerende bezoeker zitten, Alex, een man die dagelijks aanwezig is, maar weinig contact maakt. Bert voelt de drang om een band met hem op te bouwen. Wie juist veel contact maakt is Leah, een gedreven vrijwilliger die het heft in eigen handen neemt. Zij organiseert uitjes voor de buurtbewoners, omdat zij gelooft dat er meer is dan alleen de vertrouwde wijk. Ondanks haar eigen fysieke beperkingen zet ze zich vol passie in. Bert ontdekt wat deze uitjes betekenen en laat zich inspireren door Leahs onvermoeibare inzet voor anderen.



vThorben
vThorben: Raad Het Wachtwoord In GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar Raad Het Wachtwoord = WIN RACE! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Nienke Plas
Bultjes, jeuk en heel veel rode stipjes… Arm meisje! #363 By Nienke Plas

Gelukkig is er altijd nog 't bevestigende duimpie omhoog van onze lieve Harley 👍🏽 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi













MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 71

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Feyenoord
Feyenoord: Our centre-back. Matchwinner. 🛡️

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Tweede Kamerlid D66 Jan Paternotte, generaal buiten dienst Mart de Kruif en Amerika-deskundige Raymond Mens. Met hen hebben we het over de onrust in het Midden-Oosten, over de reactie van Israël op de drone-aanval van Iran en over de relatie tussen de VS en Israël.





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 𝑾𝒉𝒂𝒕 𝒂 𝒄𝒐𝒎𝒆𝒃𝒂𝒄𝒌! | Highlights AZ - RKC Waalwijk

Bekijk hier de highlights van het duel tussen AZ en RKC Waalwijk. Scoreverloop: 3. Min 0-1, 42. Min 0-2, 66. Sugawara 1-2, 76. Sadiq. 78. Pavlidis 3-2 Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Wouter Goes, Riechedly Bazoer (83. Maxim Dekker), David Møller Wolfe (61. Mees de Wit); Dave Kwakman (61. Ibrahim Sadiq), Dani de Wit, Tiago Dantas; Sven Mijnans, Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel (61. Myron van Brederode). Opstelling RKC Waalwijk: Etienne Vaessen; Juriën Gaari, Shawn Adewoye, Dario van den Buijs (86. Denilho Cleonise), Thierry Lutonda; Godfried Roemeratoe, Yassin Oukili (90. Michiel Kramer), Mats Seuntjens (66. Julian Lelieveld), Reuven Niemeijer (66. Kevin Felida), Chris Lokesa (86. Richonell Margaret) 19; David Min.. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 7

Een capoeira groep komt langs en een swingende sambaband laat de zeppelin schudden. Buurman Ron weet alles van Braziliaans carnaval. In zijn kostuum ziet hij er indrukwekkend uit, nu zijn verentooi nog. Kan Fenna hem hier mee helpen?





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 105

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Heracles Almelo
Heracles Almelo - sc Heerenveen | 14-04-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



Feyenoord
HANCK⚽ | Highlights Fortuna Sittard – Feyenoord | Eredivisie 2023-2024

Een zuinige zege voor Feyenoord op bezoek bij Fortuna Sittard. Dávid Hancko kroonde zich dankzij zijn derde goal in vier Eredivisie-duels tot matchwinner: 0-1. #forfey Bekijk alles over de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier